Cont client la Prut.ro

Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!

Inca de la primul contact cu Editura PRUT, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi.

Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca mai multe adrese de livrare. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Editura PRUT se reduce la cateva clickuri.

Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza prin completarea acestui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe emag.ro, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul la Editura PRUT. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Confidentialitate

Editura PRUT va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Editura PRUT nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.


AcasăAcasă